sâmbătă, 11 septembrie 2010

Pe vremea cand Frumoasa vorbea.

poti sa nu o iubesti? e ca si cum ar fi adunat toate lucrurile pe care le speri de la viata si le-ar fi inghitit ca apoi sa pluteasca in jurul lui ca o aura. e un pic Katalin, un pic de ceai intr-o dimineata de iarna, un pic de umbrele colorate, un pic de parinte grijuliu, un pic de gramatica perfecta, un pic de condei cu un pic de foaie alba, un pic de nufar, un pic de vara, un pic de pantaloni scurti, un pic de inghetata, un pic de muzica buna, un pic de poze facute la minut, un pic de artist blond, un pic de misionar, un pic de scrisoare scrisa cu stiloul, un pic de Martin, un pic de ursuleti de plus, un pic de istoric nebun, un pic de printesa, un pic de femeie, un pic de cavaler, un pic de domn.

este tot ce ai vrea. un buchet de talente. poate fi si cafeaua de dimineata, daca ar bea. dar asa ramane EL, frumoasa. Pe care nu poti sa nu o iubesti. se poate transforma in tot ce iubesti chiar daca nu face nimic decat sa se joace Snake pe telefon.

Il iubim pe Frumoasa in fiecare secunda al existentei ei. Si ii uram succes daca nu mai ramane cu noi si urmatoarele trei saptamani. Dude, o sa ne fie dor de tine.

Forever following you, [as usual]

Noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu